Welkom

Beste sitebezoeker,

Enkele weken scheiden ons van de Rally van Staden.De 4-de editie reeds!! Altijd een zenuwachtige periode.Met tal van vragen,problemen die om een oplossing vragen, en.....vragen van Jan & alleman.

In de tijd toen er weinig internet was,toen de dieren nog met elkaar spraken,leidde dit meestal dagelijks tot een roodgloeiende telefoon?Aangezien wij naast onze hobby nog een beroepsactiviteit hebben,mochten wij vaak onze warme maaltijd koud opeten.Vervelend voor ons,maar... ook voor onze gezinsleden.

Nu wij alles zoveel mogelijk regelen via internet/mailen,zijn er toch nog altijd mensen die kost wat kost ons reeds beantwoorde vragen willen stellen.

Aan de deelnemers of would-be deelnemers dan ook de vraag om eerst alle informatie goed door te lezen vooraleer aan de alarmbel te trekken.Met dank bij voorbaat !!!

De Rally van Staden heeft ondanks zijn jonge leeftijd (3 edities)nu al het statuut "volwassen" verworven.De winnaars Freddy Loix (2x) en Vincent Verschueren hebben de nodige interesse-deuren geopend. Ook de wedstrijd met zijn vernieuwd/nieuw parkoer met 3 KP's (+ 10 km) en zijn korte verbindingen zorgen ervoor dat de teams het "warm" zullen krijgen op 15 augustus.Geen tijd om een "uiltje te vangen"alvast. No time to loose volgens onze strakke timing !!!

Wij kunnen enkel hopen dat op 15 augustus alle factoren in ons voordeel spelen.

Mooi weer,tevreden deelnemers,weinig accidenten,sportieve toeschouwers/parkoerbewoners. Dat hebben wij nodig. Wij maken van de gelegenheid gebruik om iedereen te bedanken die ons helpt deze wedstrijd te organiseren.Want "klein" zijn wij al een hele tijd niet meer.

En voor wat de wedstrijd betreft straks... Dat de beste moge winnen !!!!!


Voor Automobielclub Staden
Freddy TRIO - Voorzitter
 

 


handtekening

Berichten

Geen nieuwe berichten

Laatste wijzigingen

Deelnemerslijst
Timing

Vandaag

Vooruitzicht

Webstatistieken

Nieuwe site:
Algemeen:
146099
211393
Statistieken www.amcstaden.be

Links | Sitemap | Privacy | Administration panel | Gastenboek | © Glenn Lambert 2006-2011