Welkom

Geachte bezoekers/leden,

Wederom is ons een nieuw jaar geboren. En iedereen zal wel zijn/haar wensen hebben voor 2014. Voorspoed en geluk, maar ook gezondheid zijn veelverhoopt. Ook een fijne job is een meergehoorde wens,wat in tijden van crisis niet altijd evident is. Iets waar je een derde van je tijd mee zoet bent is immers belangrijk.

Maar buiten al dat drukke gewerk is er natuurlijk ook de hobby. Door een speling van het lot zijn wij verbonden geraakt met de auto/autosport. Onze club AMC Staden zal ook in 2014 zijn steuntje bijdragen om de rallyliefhebbers hun honger te laten stillen. Want zeg nu zelf,wat is het leven zonder competitie??

In 2014 zullen wij dan ook voor de 4-de keer onze Rally van Staden organiseren. Na 3 schitterende voorgangers, zijn we dat aan jullie verplicht.Ook nu al (8 maand vooraf!) is er flink getekend. De principiële goedkeuring van de Gemeente Staden is binnen,waarvoor dank trouwens!! Ook nu weer is het parkoer aangepast aan eventuele voorziene wegeniswerken.

De tip van de sluier? Het word een wedstrijd met 3 prachtige KP's,voor piloten met een groot hart en het geheel oogt zeer fris en onuitgegen.Wat het wordt, horen & zien jullie later wel. Geduld is meestal een schone deugd !! Het spreekt vanzelf dat wij binnen AMC Staden ook nog andere activiteiten hebben buiten de RvS,en waar iedereen zijn gading vind.

Vanaf heden heet onze wedstrijd de "Rally van Staden". Het spreekt vanzelf dat buiten de kartwedstrijden,de RS Staden,de Short Rally Staden, de Rally van Staden tal van andere activiteiten georganiseerd worden. Zie: Activiteiten. Eén doel voor ogen. Een een groepsgevoel creeren waar iedereen zich goed bij voelt !! Een goed financieel beleid zorgt er voor dat de club tegen een stootje kan.Goed voorbereid
op een tegenslag of onvoorziene gebeurtenis. Momenteel zijn er 80 leden aangesloten. De harde kern omvat 30 mensen.

Het huidige bestuur dat trouwens voorgesteld word in de rubriek:Bestuur zijn meestal mensen die een lange staat van dienst hebben en het klappen van de zweep kennen. Zijn er wel trots op dat we ook werken aan de 'toekomst'. Vernieuwing en verjonging zijn nodig of anders raakt de club later in de problemen. Na 32 jaar bestaan heeft onze club bewezen dat ze een bestaansrecht hebben als "blijver". We doen er ook alles aan om het zo te houden. Auto's en autosport worden van langs om meer strenger gereglementeerd maar wij passen ons naadloos aan. Tot spijt van wie het ons benijd.

Geïnterreseerd in onze club ?? Aarzel niet en contacteer ons !!
 


Voor Automobielclub Staden
Freddy TRIO - Voorzitter
 

 


handtekening

Berichten

Geen nieuwe berichten

Laatste wijzigingen

Vandaag

- Vergadering wedstrijdcomitée RvS

Vooruitzicht

- Vergadering wedstrijdcomitée RvS
- Ledenvergadering RvS

Webstatistieken

Nieuwe site:
Algemeen:
125965
191285
Statistieken www.amcstaden.be

Links | Sitemap | Privacy | Administration panel | Gastenboek | © Glenn Lambert 2006-2011